UKK-Instituutti

UKK-instituutin upeat kokous- ja juhlatilat Tampereella

Aitoleipä Oy tarjoaa sinulle kokous- ja catering palveluitaan upeassa UKK-instituutissa vain 10 minuutin päässä Tampereen keskustasta. UKK-instituutilla onnistuu niin yritysten kokoustilaisuudet, kuin juhlatilaisuudet aina 130 hengelle. Pysäköinti on aina ilmainen. 

Kokoukset UKK-instituutissa

UKK-instituutin kautta voit valita useista kokous- ja luokkatiloista aina 100-hengen auditorioon. Täällä onnistuvat erilaiset kokoukset, palaverit ja ryhmätilatyöskentely. UKK-instituutilta löytyy liikuntasali, sekä monitoimitila muun muassa näyttelytilaksi ja ryhmäliikuntaan. Varaukset ja tiedustelut: UKK-Instituutti.

Kun varaat kokouksesi UKK-instituutilta, saat monenlaiset laadukkaat kokoustarjoilut kauttamme.
Palvelemme upeassa Sylvin Salissa.

Voit valita 3 kokouspaketista sinulle sopivimman

Aitoleivän catering- ja juhlapalvelut UKK-instituutissa

Häät tai juhlat upeassa Ravintola Sylvin Salissa. Voit vuokrata ravintolan yksityiskäyttöösi esimerkiksi häihin tai muihin juhliisi. Sylvin Salissa pystyy järjestämään juhlat aina 130 henkeen asti. Vuokraamme tilaa palveluineen yksityiskäyttöön. Pyydä tarjous juhliisi, räätälöimme toiveidesi mukaisen juhlatilapaketin ja voit tutustua meidän UKK event paketteihimme linkistä alla, voit myös valita jonkun Catering-menuistamme juhliisi.

UKK-instituutti Aitoleipä juhlatilat Tampere
Tampere Aitoleipä UKK-instituutti